© 2019 Oriental Bliss Productions. All Rights Reserved. 

  • w-facebook
  • w-googleplus

Want Roxy to sponsor your future workshops in Seattle? Contact ROXY NOW with your proposal for

2021 and beyond!

Oriental Bliss 7-Day Music & Dance Intensive June 20-26, 2016

in Seattle with

Alla Kushnir, Nourhan Sharif, Ruby Beh, Maryam & Karim Nagi

Question about registration Contact Roxy!

 

Courtyard Hall/The Rosewood Room

inside Bothell Country Village 

23718 Bothell Everett Highway Suite H

Bothell, WA

 

 

43+ hours of oriental music and dance workshops, with halfas, swapmeets, open gala show night with VIP participants, fashion show, and gala show packed in 7-day in Seattle/Bothell, WA USA.
 
Limited spaces available!!! RSVP TODAY!
Retreat-like, intimate environment and space to maximize quality learning time as well as time to connect and making life-long-lasting friends. All shows are limited to workshop participants only first then everyone else if still availalbe. Show capacity is limited to 50-75 seats.
 
Private lessons are available. Contact Roxy for all inquiries!
 
VIP $1050 Unlimited Workshops, Open Dance Gala & Gala Showcase Tickets 
 
EARLY BIRD SPECIAL BY December 31, 2015
Ultimate Unlimited Workshops (43+ hours for less than $20/hr) ONLY $799 if available. 
 
AFTER December 31, 2015
Unlimited Workshops $995 if available.
Yoga for Dancer 1-HR $15
2 HRS Workshop $65
2.5 HRS Workshop $75 (not applicable for Alla Kurshnir's workshops)
3 HRS Workshop $90 (not applicable for Alla Kurshnir's workshops)

*** FRIDAY ONLY $185

***WEEKEND ONY $385

(ONLY AVAILABLE with VIP & Unlimited at this time)

***SAT OR SUN ONLY $195 each day

(ONLY AVAILABLE with VIP & Unlimited at this time)

 
Open Gala VIPs performance $20 adv. $25 door.
TICKETS: http://opengala.bpt.me/
Oriental Bliss Gala Showcase $45 adv. $55 door.
Or $55 adv. for both Thursday & Friday Shows
SHOW TICKETS: http://7-day-seattle.bpt.me/
 
Workshop topics & detail descriptions will be provided by as soon as possible depending on instructors.
 
***ALL SALES ARE FINAL. NO REFUNDS.
***PRICE IS SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE.
***ADVANCED REGISTRATION ONLY (NO DOOR) for planning.
Other registration options: 
https://zamani.frontdeskhq.com/courses/106694

Free Pass  Weekend Winner:  Yolanda Rice!

Lodging:
  • Extended Stay is nearby $80/night sleep 2-4 with kitchen aid, sink and microwave. Special discount on Expedia.
  • Hilton Garden Inns/Bothell $149-$179 with shuttle to Bothell Country Village

7-DAY Oriental Bliss Music & Dance Intensive 2016 SCHEDULE

 

MONDAY June 20, 2016

  • 10AM-12:30 PM Ruby Beh (2.5 HRS) Technique, Turns and Drills

  • 1.5 HRS Lunch Break

  • 2:00 PM-5:00 PM Ruby Beh (3 HRS) Vivacious Veil

  • Evening Break

TUESDAY June 21, 2016

  • 9:00-9:45AM Yoga for Dancers by Indigo

  • 10:00AM-12:30PM Maryam (2.5 HRS) Cairo Style

  • 1.5  HRS Lunch Break

  • 2:00-4:00 PM Maryam (2 HRS) Feeling and Baladi

  • 4:15-6:15 PM Ruby Beh (2 HRS) Zill Drills

  • Evening Break

  • 7:30-10:PM Hafla / Meets & Greets / Women only Drumcirle -- Bring you costumes if you' d like to exchange or resell. Wear your pretty costumes to dance if you'd like. Bring your drum if you have it.

WEDNESDAY June 22, 2016

  • 9:00-9:45AM -- Yoga for Dancers by Indigo

  • 10:00AM-12:30PM Maryam (2.5 HRS) -- Egyptian Shaabi

  • 1.5 HRS Lunch Break

  • 2:00-4:00 PM Karim Nagi (2 HRS) -- Arab Folk Dance Intensive

  • 4:15-6:15 PM Karim Nagi (2 HRS) -- Maqams & Taqsim for Dancers

  • Quick break

  • 7:15PM Seattle Sunset Tour & Dinner. Please bring change of clothes if you want to join us for the Seattle tour. We will leave the Hilton Garden Inn in Bothell to Seattle at 7:15PM. Here are the stops: 1. Kerry Park 2. Pike Place Market (even though it's closed by that time) 3. Seattle Center at the Harrison & 5th corner. Dinner is at 8:30PM (latest 9:00PM) at the Tamarind Tree in Seattle at the corner of Jackson & 12th asked to join Roxy's party.

THURSDAY June 23, 2016

  • 9:00-9:45AM --Yoga for Dancers By Molly

  • 10:00AM-12:30PM Karim Nagi & Nourhan Sharif (2.5 HRS) -- Rhythms of Arab World with Karim Master Series: Egyptian Rhythms

  • 1.5 HRS Lunch Break

  • 2:00-5:00 PM Nourhan Sharif (3 HRS)  -- How to dance to Om Kalthoum

  • Evening Break

  • 7:30 PM DOORS, SHOW STARTS 8:00PM -- Open Gala VIP participants & Fashion Show. TICKETS: http://opengala.bpt.me/ $20 adv. or $25 door (CASH ONLY) 

  • 10:00 PM End of Day

FRIDAY June 24, 2016

  • 9:00-9:45AM Yoga for Dancers by Indigo

  • 10:00AM-12:30PM Nourhan Sharif (2.5 HRS) -- Assaya

  • 1.5 HRS Lunch Break

  • 2:00-5:00 PM Alla Kushnir ( 3 HRS) -- Iraqi Qaweliya Gypsy Style

  • Evening Break

  • 8:00 PM DOORS, SHOW STARTS 8:30 -- Oriental Bliss Gala Showcase. TICKETS: http://7-day-seattle.bpt.me/ $45 adv. $55 door (CASH ONLY) OR $55 for both (Thursday & Friday nigth shows)

  • 11:30 PM End of Day

SATURDAY June 25, 2016

  • 9:00-9:45AM Yoga for Dancers by Molly

  • 10:00AM-12:30PM Alla Kushnir (2.5 HRS) -- Modern Baladi

  • 1.5 HRS Lunch Break

  • 2:00-5:00 PM Alla Kushnir (3 HRS) -- The best of Alla Style!

  • Evening Break

  • DINNER with Alla Kushnir at Vivendo inside Bothell Country Village at 8:30PM. $10 cover charge for friends & family. Free to workshop participants. Dancers: Mariana, Carol, and more.

SUNDAY June 26, 2016

  • 10:00AM-12:30PM Alla Kurshnir (2.5 HRS) -- Drum Solo

  • 1.5 HRS Lunch Break

  • 2:00-5:00 PM Alla Kushnir (3 HRS) -- Alla's Dance Composition!

  • The End!

​Goodbye!!! See you again soon! Thanks for joining US!